BRABO

BRABO planerar att bygga cirka 300 stycken lägenheter längs med Dragonvägen samt Vilundavägen. Första flerfamiljshuset på Dragonvägen har byggts klart och ytterligare ett hus har påbörjats.

Illustration, hus

Illustratör: BRABO.

Bild på flerfamiljshus med 5-6 våningar på Dragonvägen.

Längs med Dragonvägen har BRABO byggt 91 hyreslägenheter. Foto: BRABO

Brabos flerfamiljshus markerat med 5a på kartan över byggaktörer har byggts klart. Det är 91 välplanerade hyresrätter i storlek 1-3 rum och kök. Inflytt påbörjades januari 2020. Via BRABOS webbplats kan du ansöka om att hyra deras hyresrätter. 

Illustration av ett flerfamiljshus på kvällen. På gatan syns promenerande människor och ett café i hörnan av huset.

Projekt Väsby Park som byggs vid Dragonvägen. Illustratör: BRABO

Projekt Väsby Park är ett flerfamiljshus som håller på att byggas just nu. Huset är markerat 5b på kartan över byggaktörer. Det är 109 stycken hyresrätter som är 4-6 våningar höga. Här bor du nära grönska, centrum och kommunikationer. De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser mot gården.

Illustration, hus

Illustratör: BRABO.

Illustration, hus

Illustratör: BRABO.

Illustration, lekpark

Illustratör: BRABO.

Det planeras också för ett flerfamiljshus med bostadsrätter längs med Dragonvägen. Bostadshuset är en del av Väsby Trädgård som består av 97 bostadsrättslägenheter fördelade på tre hus. Det är två så kallade stadsvillor som nås via Vilundavägen. Sedan är det ett vitt flerfamiljshus längs Dragonvägen. Dessa hus är markerat 5c på kartan över byggaktörer.

De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser. Längre upp i husen erbjuds stora balkonger med gott om sol.

Senast uppdaterad: 14 november 2022